Особливості вентиляції для ресторану, кафе, піцерії

Компанія VENT у м. Тернопіль зробить для вашого ресторану, кальян залу, пі церії проект вентиляції, здійснить поставку необхідного обладнання та виконає його монтаж.

 

Замовнику можуть бути запропоновані різні рішення установок.

 

Фахівці нашої компанії у Тернополі при створенні вентиляції для кафе і ресторанів рекомендують припливно-витяжну систему вентиляції. Вона передбачає примусову подачу свіжого і відведення відпрацьованого повітря. Також вона дає можливість гнучко регулювати продуктивність системи.

 

Особливість створення системи вентиляції в ресторані полягає в застосуванні двох, або більше, незалежних систем вентиляції та кондиціонування в залі, на кухні, в санвузлах, а також в технічних приміщеннях. Ця особливість випливає із завдань, які вирішує система вентиляції в тих приміщеннях. Наприклад, завдання вентиляції в залі ресторану - це підтримка комфорту для його відвідувачів. Основне ж завдання вентиляції на кухні - видалити жар від грубок, плит, а також неприємні запахи. Принцип здійснення повітрообміну складається у витісненні відпрацьованого повітря в ресторані, насиченого димом сигарет і іншими неприємними запахами, свіжим припливним повітрям.